Skrivnosti Hujšanja

Kaj vsebuje?PREHRANA

Kaj, kdaj in koliko? V našem programu boste prejeli odgovor na vsako vprašanje. Vključuje tudi jedilnik, navodilo za pripravo obroka, nakupovalni seznam, tabelo za prilagojen vnos kalorij in še veliko več.VADBA

Prilagojen vadbeni program za moške in ženske, ki je vrhunsko zasnovan na več kot 200 straneh. Izbirate lahko med 3 ali 6 mesečnim, ki vsebuje podrobno opisane vaje z lastno težo in enostavnimi pripomočki. Vsebuje tudi sklop vaj za ogrevanje in raztezanje.RECEPTI

Skupno smo pripravili več kot 50 zdravih receptov, v kolikor vam bo zmanjkalo idej za pripravo glavnih obrokov ter malic. Vsi recepti iz našega programa so sestavljeni iz običajnih sestavin, ki jih najdete v vsaki trgovini.100% REZULTAT

Vsi poznamo rek "več migaj in manj jej". Vendar žal brez pravilnega pristopta, rezultat ne bo tak kot si ga želite. Iz prakse naše stranke izgubijo med 1-2 kilograma odvečne maščobe na teden.PODPORA

V programu boste prejeli dostop do zasebne podporne skupine, kjer vas čakajo dodatni zdravi recepti, motivacija in individualna online podpora v primeru, da jo potrebujete. Vedno pa smo vam na voljo tudi preko telefona in e-pošte.BONUS

Poleg celotnega programa pa vam bomo priložili še eKnjigo 10 osvežilnih Detox napitkov, ki jih lahko uživate dnevno za še boljše rezultate in dvig imunskega sistema.


VSE KAR BOSTE KADARKOLI POTREBOVALI

Vrhunsko zasnovan program na več kot 200 straneh, ki zagotovljeno prinaša rezulate.
Mi smo poskrbeli za vse kar potrebujete, vi pa samo sledite našim navodilom po programu.

Celoten program

Resnične zgodbe naših varovank


HITER VPOGLED V PROGRAM SKRIVNOSTI HUJŠANJA

Program je razvit na podlagi večletnega znanja in izkušenj, na več kot 200 straneh kjer boste prejeli vse kar potrebujete za uspešno preobrazbo.


Podroben pregled Programa in Celotne vsebine


PAMETNA VADBA
Naš program ponuja možnost izbire med 3 in 6 mesečno vadbo z lastno težo in nekaj enostavnimi pripomočki. Program zajema vaje za moč in kondicijo (kardio + VIT), kar prinaša najboljše rezultate. Vse skupaj je razdeljeno po dnevih in se stopnjuje po težavnosti.

OGREVANJE IN RAZTEZANJE
Poskrbeli smo za prav vse. V programu boste našli pred vsakim začetkom in koncem vadbe, vaje za ogrevanje in raztezanje.

ZDRAVI RECEPTI
Program vsebuje več kot 30 zdravih, enostavnih in okusnih receptov za zdravo preoblikovanje telesa. Recepti so sestavljeni iz enostavnih živil, ki so pri nas dostopna.

JEDILNIK
Prejeli boste enostaven jedilnik, ki garantirano prinaša rezultate in pomaga pri izgubljanju teže in odvečnih maščob. Brez zamudnega tehtanja živil in enolične hrane.

NAKUPOVALNI SEZNAM
Prejeli boste tudi nakupovalni seznam razdeljen po hranilih, da boste vedno točno vedeli katero hrano kupiti v trgovini.

NAVODILA ZA PRIPRAVO
Da vam nebo potrebno tehtati hrane, smo za vas pripravili veliko bolj enostaven in učinkovit način za merjenje, s katerim boste pripravili popolnoma zdrav obrok po svojem okusu.

PREHRANSKI VODIČ
Napreden in vrhunsko zasnovan prehranski vodič v katerem vam razkrijemo vse skrivnosti in nasvete, ki vam bodo še dodatno pomagali pri vaši telesni preobrazbi. Izvedeli boste vse kar potrebujete, da dosežete željen rezultat.

PRILAGOJEN VNOS KALORIJ
Pripravili smo vam posebno tabelo, na kateri boste lahko pogledali kakšen je vaš dnevni vnos, za doseganje najboljših rezultatov.

SPREMLJANJE NAPREDKA
V programu je tudi enostavna tabela, preko katere boste na 10 dni spremljali svoje rezultate. Rezultat boste opazili že po prvih meritvah!

ZAPRTA FACEBOOK SKUPINA
Vsak izmed vas prejme povezavo do naše zasebne podporne FB skupine, kjer vas čakajo dodatni zdravi recepti, motivacija in individualna podpora v primeru, da jo potrebujete.

INDIVIDUALNA PODPORA
Ob nakupu katerega koli programa, boste lahko dnevno komunicirali z enim od naših svetovalcev, ki vam je na voljo za vsako pomoč. Dogovorite se lahko tudi za osebni sestanek.

BONUS: DETOX NAPITKI
Poleg celotnega programa pa vam bomo priložili še eKnjigo 10 Detox napitkov, ki jih lahko uživate dnevno za dvig in izboljšanje imunskega sistema, pomagajo pa tudi pri izgubi odvečnih maščob.


30-DNEVNA GARANCIJA NA REZULTAT

Preizkusite naše programe na lastni koži brez tveganja! V kolikor ne boste zadovoljni z našim programom vam ponujamo 30-dnevno 100% garancijo na zadovoljstvo in vračilo denarja.

×