Skrivnosti Hujšanja

GLAVNE 3 PREDNOSTI NAŠIH PROGRAMOVHITRO TOPLJENJE MAŠČOB

Program je zasnovan tako, da vam ekspresno pospeši metabolizem in močneje kuri maščobo. Skrivnost se skriva v Visoko Intenzivnem Treningu (VIT), kjer telo preide v anaerobno stanje. Raziskave kažejo, da Visoko Intenzivni Trening kar 70% bolj učinkovito kuri globoke maščobe od vadbe z nižjo intenzivnostjo, hkrati pa močno pospeši metabolizem, zaradi česar kurite kalorije skozi cel dan, ne samo med samo vadbo.PREOBLIKOVANJE TELESA

Ne samo, da klasične diete na dolgi rok ne prinašajo rezultatov ampak ob izgubi maščob, izgubljate tudi mišice. V našem programu boste našli visoko intenzivno vadbo, s katero boste pospešeno izgubljali odvečno maščobo pri tem pa obdržali mišično maso. Sledite našemu programu in že v prvih 10 dneh boste lahko opazili prve pozitivne spremembe na vašem telesu kot tudi na počutju in energiji.PRIHRANITE ČAS IN DENAR

Test.


VSE KAR BOSTE KADARKOLI POTREBOVALI

Vrhunsko zasnovan program na več kot 200 straneh, ki zagotovljeno prinaša rezulate.
Mi smo poskrbeli za vse kar potrebujete, vi pa samo sledite našim navodilom po programu.

Celoten program

 

Prehrana Jedilnik
 
PREHRANA

 

Vadba
 
VADBA

 
Zdravi Recepti
 
RECEPTI

 
Garantiran Rezultat
 
100% REZULTAT

 

Podpora
 
PODPORA

 

Detox recepti
 
BONUS

Kako se je vse skupaj začelo?
Na samem začetku naše poti, že več kot 5 let nazaj, je bilo naše delo omejeno le na individualno svetovanje v studiu. S tem smo bili precej omejeni kar se tiče števila ljudi, ki jim lahko kvalitetno pomagamo priti do želenega rezultata. Vsekakor nam ne bi uspelo razširiti našega programa v širše območje Slovenije in tako pomagati ljudem v vseh mestih in vaseh naše male Slovenije, kar pa je bil cilj že od samega začetka. S tem namenom smo z več letnimi izkušnjami na tem področju, v obdobju 1. leta, razvili najbolj celovit program, ki ga lahko izvajate popolnoma sami kar doma. Z našim programom boste opazili prve rezultate že po 10. dneh!

Izkušnje s programom Skrivnosti Hujšanja

Vsebina programa Skrivnosti Hujšanja 

1
PAMETNA VADBA

Naš program ponuja možnost izbire med 3 in 6 mesečno vadbo z lastno težo in nekaj enostavnimi pripomočki. Program zajema vaje za moč in kondicijo (kardio + VIT), kar prinaša najboljše rezultate. Vse skupaj je razdeljeno po dnevih in se stopnjuje po težavnosti.

2
OGREVANJE IN RAZTEZANJE
Poskrbeli smo za prav vse. V programu boste našli pred vsakim začetkom in koncem vadbe, vaje za ogrevanje in raztezanje.

3
ZDRAVI RECEPTI
Program vsebuje več kot 30 zdravih, enostavnih in okusnih receptov za zdravo preoblikovanje telesa. Recepti so sestavljeni iz enostavnih živil, ki so pri nas dostopna.

4
JEDILNIK
Prejeli boste enostaven jedilnik, ki garantirano prinaša rezultate in pomaga pri izgubljanju teže in odvečnih maščob. Brez zamudnega tehtanja živil in enolične hrane.

5
NAKUPOVALNI SEZNAM
Prejeli boste tudi nakupovalni seznam razdeljen po hranilih, da boste vedno točno vedeli katero hrano kupiti v trgovini.

6
NAVODILA ZA PRIPRAVO
Da vam nebo potrebno tehtati hrane, smo za vas pripravili veliko bolj enostaven in učinkovit način za merjenje, s katerim boste pripravili popolnoma zdrav obrok po svojem okusu.

7
PREHRANSKI VODIČ
Napreden in vrhunsko zasnovan prehranski vodič v katerem vam razkrijemo vse skrivnosti in nasvete, ki vam bodo še dodatno pomagali pri vaši telesni preobrazbi. Izvedeli boste vse kar potrebujete, da dosežete željen rezultat.

8
PRILAGOJEN VNOS KALORIJ
Pripravili smo vam posebno tabelo, na kateri boste lahko pogledali kakšen je vaš dnevni vnos, za doseganje najboljših rezultatov.

9
SPREMLJANJE NAPREDKA
V programu je tudi enostavna tabela, preko katere boste na 10 dni spremljali svoje rezultate. Rezultat boste opazili že po prvih meritvah!

10
ZASEBNA PODPORNA SKUPINA
Vsak izmed vas prejme povezavo do naše zasebne podporne skupine, kjer vas čakajo dodatni zdravi recepti, motivacija in individualna podpora v primeru, da jo potrebujete.

11
INDIVIDUALNA PODPORA
Pri celotnem 6 mesečnem programu lahko dnevno komunicirate z enim od naših svetovalcev, ki vam je na voljo za vsako pomoč. Dogovorite se lahko tudi za osebni sestanek.

12
BONUS: Detox napitki
Poleg celotnega programa pa vam bomo priložili še eKnjigo 10 osvežilnih Detox napitkov, ki jih lahko uživate dnevno za še boljše rezultate.


HITER VPOGLED V PROGRAM SKRIVNOSTI HUJŠANJA

Program je razvit na podlagi večletnega znanja in izkušenj, na več kot 200 straneh kjer boste prejeli vse kar potrebujete za uspešno preobrazbo.