Skrivnosti Hujšanja

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja programa Skrivnosti Hujšanja

Splošni pogoji programa Skrivnosti Hujšanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S programom Skrivnosti Hujšanja (v nadaljevanju Skrivnosti Hujšanja ali Program Skrivnosti Hujšanja ali e-knjiga Skrivnosti Hujšanja) upravlja (v nadaljevanju avtor ali ponudnik). Vsak obiskovalec in uporabnik se strinja, da je seznanjen s splošnimi pogoji sodelovanja. Z oddajo naročila v kakršnikoli obliki, v celoti sprejemate splošne pogoje poslovanja. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje programa Skrivnosti Hujšanja, pravice uporabnika ter poslovni odnos.

Naročanje blaga in storitev
Storitev Skrivnosti Hujšanja lahko naročite na naslednji način:
– Preko spletnega obrazca za naročilo programa Skrivnosti Hujšanja
– Preko zasebnega sporočila na naši Facebook strani
Pri naročilu preko spletnega obrazca ali zasebnega sporočila na Facebook strani je obvezna navedba telefonske številke, na katero vas bomo brezplačno obveščali o poteku naročila (vsi prejeti SMSi so brezplačni).

Vračanje blaga
Če z naročenim programom po 30 dneh ne boste opazili napredka ali pa iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, lahko v roku 30 dni od naročila odstopite od pogodbe tako, da nas obvestite. (preko sporočila na info@skrivnostihujsanja.si ali zasebnega sporočila na Facebooku) Vračilo kupnine se izvede pod pogojem, da program prejmemo na sedež podjetja najkasneje 30. dan od oddanega naročila.

Vrnjenemu programu morajo biti predloženi vaši osebni podatki skupaj s številko osebnega bančnega računa kamor vam vrnemo kupnino. Kupnino boste prejeli na vaš račun takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema vrnjenega programa.

Načini plačila
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
a) Plačilo po povzetju – DPD
b) Plačilo po predračunu – Spletna banka ali UPN obrazec

V primeru a) blago plačate preko povzetja kurirju DPD. Poštnina znaša 4,30 €
V primeru b) storitev plačate preko svoje spletne banke ali izpolnjenega UPN obrazca.

Ponudnik kupcu izda račun v elektronski obliki ter mu ga dostavi na vnešeni elektronski naslov. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov na računu in o morebitnih napakah obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.

Cene
Vse cene so navedene v €.
DDV se ne obračuna po 1. Odst. 94.čl. ZDDV-1
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.
Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena vsebine spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Odgovornost
Vse osebe, ki so na našem programu in so kupile naš program Skrivnosti Hujšanja sprejemajo nasvete in izvajajo vaje na lastno odgovornost. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, poškodbe ali psihične težave se pred pričetkom vadbe posvetujte z vašim osebnim zdravnikom. Vadbo izvajate na lastno odgovornost. Vsi udeleženci našega programa izvajajo vaje na lastno odgovornost. S sodelovanjem zavestno in prostovoljno prevzemate vsa tveganja, povezana z načrtom prehrane in telesne vadbe. Avtor programa Skrivnosti Hujšanja ne prevzema odgovornosti za poškodbe nastale zaradi telesne vadbe ali načrta prehranjevanja. Z upoštevanjem našega programa Skrivnosti Hujšanja zavestno in prostovoljno prevzemate vsa tveganja, povezana s telesno vadbo.

Zaščita avtorskih pravic
Vsa vsebina, ki se nahaja v programu Skrivnosti Hujšanja ali pa spletni strani je last ponudnika. Vsako kopiranje, razmnoževanje, javno objavljanje ali predvajanje brez predhodnega pisnega dovoljenja nosilca avtorskih pravic je prepovedano.

Komunikacija
Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.
Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje:
– pošiljatelj bo jasno razviden,
– različne akcije, promocije ter zdravi tedenski recepti ali razni nasveti,
– jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
– željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Oglasna SMS sporočila, ki so brezplačna bodo vsebovala naslednje:
– pošiljatelj bo jasno razviden,
– različne akcije ter promocije,
– željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

×