Skrivnosti Hujšanja

Varovanje podatkov

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost. Zbrane osebne podatke bo ponudnik uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Ponudnik spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov ponudniku je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika. Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Osebni podatki

Podjetje za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

  • Ime in priimek
  • Naslov za dostavo
  • Elektronsko pošto
  • Telefonsko številko

Za pravilnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo naročniki, ponudnik ne odgovarja.

Podatkov ponudnik ne posreduje tretjim osebam.

Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju Republike Slovenije ter jih ne iznaša v druge države.

Namen uporabe

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani ali Facebook zasebnega sporočila, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe, dostave naročila, oglasnih elektronskih sporočil (mail) in SMS oglasnih sporočil.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na novice preko elektronske pošte, uporabnik dovoljuje ponudniku, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Navedene podatke lahko ponudnik, obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze.

Politika zasebnosti

Ponudnik ima, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov.

Pravica do obveščanja in izbrisa

Pravico imate do informacij o vaših osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. Če imate vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe vaših podatkov, se obrnite na: info@skrivnostihujsanja.si

Obvestila o stanju naročila: Pridržujemo si pravico, da vas na telefonsko številko, ki ste jo vpisali v postopku naročila, preko SMS sporočila obvestimo, ko je vaše naročilo odposlano in če artikli niso bili prevzeti od 3 do 5 dni. Če program ni bil prevzet več kot 5 dni, si pridržujemo pravico klica na posredovano telefonsko številko, kot opomnik za prevzem.

Iz obveščanja preko elektronskih sporočil se lahko kadarkoli odjavite s sporočilom na info@skrivnostihujsanja.si ali s klikom na povezavo “odjava” na dnu elektronskih sporočil.

Za odjavo od občasnih promocijskih Facebook ali SMS sporočil napišite povratno sporočilo z besedilom “Odjava” in vašo telefonsko številko ali Facebook kontakt bomo odstranili iz baze prejemnikov sporočil.

Za sodelovanje mladoletnih oseb v našem programu, potrebujemo pisno soglasje staršev za sodelovanje in zbiranje osebnih podatkov. Za točnost podatkov, ki jih vnesete ne odgovarjamo.

×